Animatie op Frank Zweegers Art

Persoonlijk vind ik animatie erg leuk! Ik ben van plan hier de komende tijd wat meer over te leren en te schrijven. Voorlopig staat er nog niet zo veel over animatie op mijn blog, maar hieronder kun je in elk geval de posts terugvinden die over animatie gaan! Veel plezier, en groeten!

 

Frank Zweegers

 

Krtek
Een blogpost over het tekenfilmfiguurtje Krtek. Mateloos populair is dit molletje nog altijd in Tsjechië. Lees in mijn post waarom!

 

Cut-Out Animatie
Cut-Out Animatie is animatie gemaakt is met uitgeknipte stukken papier. Monty Python deed dat regelmatig, bijvoorbeeld. In deze post lees je er meer over!

 

Folioscoop
Een folioscoop is een animatiefilmpje in flipboekvorm. In mijn post over de folioscoop lees je meer over deze vorm van animatie en over hoe je zelf een flipboekje kunt maken!